Aankoop van uw nieuwe woning

Als aankoopmakelaar helpen wij u bij het vinden naar een nieuwe woning. Om te beginnen brengen wij uw wensen in kaart en gaan actief op zoek binnen ons netwerk. Wij houden u intensief op de hoogte van de ontwikkeling rondom uw toekomstige woning. Wilt u een keer met ons van gedachten wisselen? Belt u ons dan gerust, dan maken we een vrijblijvende afspraak.

De beste prijs voor uw woning
Wij gaan vanzelfsprekend mee met u naar bezichtigingen en mocht de woning u bevallen, dan doen wij de onderhandeling voor u. Ons uitgangspunt hierbij is het verkrijgen van de beste prijs en overeenkomstige voorwaarden.

Bouwkundige inspectie
Bij aankoop van een nieuwe woning is het verstandig om een bouwkundige inspectie te laten uitvoeren. Op die manier weet u zeker dat wat u koopt goed is. Het bouwkundige rapport kunt u bovendien inzetten bij de prijsonderhandeling of verbouwwerkzaamheden. Makelaar de Vree verzorgt desgewenst een dergelijke bouwkundige inspectie in samenwerking met Architectenbureau Wilfried van den Broek.

Service van Makelaar de Vree
Wij controleren de koopovereenkomst en transportakte en begeleiden u bij de eindinspectie en overdracht.Voor meer informatie of voor het maken van een vrijblijvende afspraak kunt u ons bellen via +31 (0)492 474 333 of vul het contactformulier in.