Verkoop van uw woning

Als u besloten heeft uw woning te verkopen, kunnen we in een gesprek uw wensen in kaart brengen en u bijpraten over de ontwikkelingen op de woningmarkt. Vervolgens bepalen wij de waarde van uw woning  en doen u een voorstel voor een bijpassende verkoopstrategie. Daarin hebben wij een heel arsenaal aan mogelijkheden.

Woningstylist
Om te beginnen geven wij tips om uw woning er zo aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien. Desgewenst schakelen wij een woningstylist in. Hij of zij kan er als geen ander voor zorgen dat de pluspunten van het huis worden geaccentueerd. En dat kan een wereld van een verschil maken, in de presentatie van uw huis, maar uiteindelijk ook in de snelheid van verkopen en de prijs.
 
Aandacht voor uw woning
Natuurlijk doen wij er alles aan om uw woning onder de aandacht van de doelgroep te brengen.

  • Om te beginnen presenteren wij uw woning op de website van Makelaar de Vree en Funda.

  • Verder maken wij van uw woning een woonclip, die u desgewenst kunt koppelen aan bijvoorbeeld uw Facebook pagina.

  • Ook krijgt u van ons de beschikking over een bijzondere eyecatcher, die u in uw tuin kunt plaatsen of aan uw woning kunt bevestigen.

  • Tenslotte plaatsen wij voor u in het oog springende advertenties in kranten en magazines.

 
Gratis waardebepaling
Wilt u weten wat uw woning waard is? Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende waardebepaling. 

Verhuizen of verbouwen?
Heeft u een mooie woning, maar zou u eigenlijk een extra slaapkamer willen hebben? Staat uw huis op de perfecte locatie, maar droomt u van een grote eetkeuken? Wat gaat u doen, verhuizen of toch verbouwen? Makelaar de Vree geeft u een eerlijk woonadvies. Samen met architectenbureau Wilfried van den Broek, helpen wij u een goede afweging te maken.

Wilt u een keer met ons sparren, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.